Fotoalbum

Nerde del av leiren. Helt til høyre ser vi skolesjefens bolig, videre utenfor porten: Lutvannbussen (De Blå Omnibusser), vakta, Radarbygget, spisemessa og kantina. Øverst til høyre: Kasserne III og nederst depotet. Vi ser at skogen ut for leiren er ryddet og arbeidsbrakker satt oppp for å reise blokkene som var ferdig tidlig på 70-tallet.

Øvre del av leiren med befalsmessa nede til høyre. Vi ser Groruddalen i bakgrunnen med Alabru til venstre og trafostasjonen til Hafslund lenger mot midten. Grorud og bydelene i nord til høyre. Vi ser også den nye motorveien (E6) som da nettopp var ferdig.

Her ser vi kassernene III (til venstre), I og II. Svømmebassenget, brannstasjon, fjernskriverbrakka og opp mot befalsmessa. Til høyre: Depot og kantine.

Sommeren 1971 ble det tatt en serie med bilder fra fly over leiren. Vi vil gjerne ha historien omkring denne fotoseansen!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.04 | 18:34

Hei Wærner. Lenge sien jeg var på Sørreisa. Har du noen andre navn fra det spesialistkurs du gikk på, eller aller best noen fotografier.

...
07.04 | 08:37

Gikk på siste speskurset i 57. Ble spesialist på radiolinje. Havnet i Harstad. Er nå tilbake i Harstad etter 15 år i Sørreisa.

...
05.04 | 17:01

Her var det mange kjente ansikter ! Tror jeg er nummer tre fra venstre i fremre rekke. Bak meg står Einar Myklebust. Lengst til venstre bak er Mathisen.

...
02.04 | 12:48

Godt å se at siden lever videre - sjøl om noen av oss klager på feil. Håper ingen tar det ille opp - alle monner drar, og sidene blir stadig fyldigere. Flott!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE