Fotoalbum

Nerde del av leiren. Helt til høyre ser vi skolesjefens bolig, videre utenfor porten: Lutvannbussen (De Blå Omnibusser), vakta, Radarbygget, spisemessa og kantina. Øverst til høyre: Kasserne III og nederst depotet. Vi ser at skogen ut for leiren er ryddet og arbeidsbrakker satt oppp for å reise blokkene som var ferdig tidlig på 70-tallet.

Øvre del av leiren med befalsmessa nede til høyre. Vi ser Groruddalen i bakgrunnen med Alabru til venstre og trafostasjonen til Hafslund lenger mot midten. Grorud og bydelene i nord til høyre. Vi ser også den nye motorveien (E6) som da nettopp var ferdig.

Her ser vi kassernene III (til venstre), I og II. Svømmebassenget, brannstasjon, fjernskriverbrakka og opp mot befalsmessa. Til høyre: Depot og kantine.

Sommeren 1971 ble det tatt en serie med bilder fra fly over leiren. Vi vil gjerne ha historien omkring denne fotoseansen!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 16:00

Har laget en wiki-løsning som vil overta: lbsr.eu
Til en brøkdel av prisen for dette.

...
24.11 | 11:11

Hei Wærner. Vi var romkamerater i 1958. Jeg og Asbjørn Steinbakk fra Fjernskriver/chiffer. Jeg var 2 1/2 år på Gråkallen. Senere hullkort og data. Bor i Oslo.

...
10.10 | 21:21

Jeg gikk på 3/68, samme kull som Bjurgren, men på NIKE Radar. Det var tider som man ikke glemmer så lett. Mest gode minner! Crowd funding av siten er løsnining

...
07.09 | 10:53

Jeg minnes LBSR som en flott arbeidsplass med artige kollegaer. Noen pekte seg ut. Dagfin Ek, Mattis, Pete Ivers Tango på radio Lux, Torekoven og Lindemann.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE