Fotoalbum

Nerde del av leiren. Helt til høyre ser vi skolesjefens bolig, videre utenfor porten: Lutvannbussen (De Blå Omnibusser), vakta, Radarbygget, spisemessa og kantina. Øverst til høyre: Kasserne III og nederst depotet. Vi ser at skogen ut for leiren er ryddet og arbeidsbrakker satt oppp for å reise blokkene som var ferdig tidlig på 70-tallet.

Øvre del av leiren med befalsmessa nede til høyre. Vi ser Groruddalen i bakgrunnen med Alabru til venstre og trafostasjonen til Hafslund lenger mot midten. Grorud og bydelene i nord til høyre. Vi ser også den nye motorveien (E6) som da nettopp var ferdig.

Her ser vi kassernene III (til venstre), I og II. Svømmebassenget, brannstasjon, fjernskriverbrakka og opp mot befalsmessa. Til høyre: Depot og kantine.

Sommeren 1971 ble det tatt en serie med bilder fra fly over leiren. Vi vil gjerne ha historien omkring denne fotoseansen!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.01 | 18:35

Hej Gutter.
Jeg var på Tacan kursus i våren 1960 - instruktör var Hagrup -super.
Jeg kom hjem med S-diplom.
Skönne måneder i Oslo -tak for den tid.
Hej Asbjörn

...
04.10 | 22:01

Hei! Gikk på 3/67 og vi hadde et topp 50 års jubileum lørdag 30 september. Tenk at jubileet ble arrangert i bafalsmessa på Lutvann. Topp!

...
28.09 | 14:34

Flyradio kull 2/62

...
06.08 | 22:57

Han som sitter i stolen til venstre er Mørch , til høyre i bakgrunnen foran vinduet er Håkon Anduglen

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE