Ekskursjoner og tilleggskurser i inn-/utland.

Bildet er tatt ved tårnet på Rygge i 1963 når Konverteringskurs 1/62 for Samband/radartekniske offiserer var på ekskursjon der. De fire tekniske offiserene fra K&V-Systemet er fra venstre: Nr.3-Lt. Okstad, Kåre, Randaberg , nr 5 Lt. Ellevseth Odd W., Gråkallen, Nr6 Olav Farbrott nr. 9-Berntsen, Olav, Nr 10 Grønvoll Måkerøy, og ytterst til høyre Lt. Skrautvol, Ola. I første rekke nr. 1 fra høyre: Lt. Grønvold, Samb.skv. Gardermoen.

Bildet fra utdanning i USA midt på 50-tallet viser etter det jeg kan tolke Lutvann-folk (radar?) - (kapt: Ivar Ladegaard var teknisk sjef på L.st. Vardø en periode tidlig/midt på 60-tallet).

Natomøte på Andøya. Her er medlemmene av Nato gruppen Eurolog CE-BD&R WP ute på en liten fisketur i pausen fra det anstrengende møtet.

Bilder fra diverse ekskursjoner og tillegskurser i forbindelse med utdannelsen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 16:00

Har laget en wiki-løsning som vil overta: lbsr.eu
Til en brøkdel av prisen for dette.

...
24.11 | 11:11

Hei Wærner. Vi var romkamerater i 1958. Jeg og Asbjørn Steinbakk fra Fjernskriver/chiffer. Jeg var 2 1/2 år på Gråkallen. Senere hullkort og data. Bor i Oslo.

...
10.10 | 21:21

Jeg gikk på 3/68, samme kull som Bjurgren, men på NIKE Radar. Det var tider som man ikke glemmer så lett. Mest gode minner! Crowd funding av siten er løsnining

...
07.09 | 10:53

Jeg minnes LBSR som en flott arbeidsplass med artige kollegaer. Noen pekte seg ut. Dagfin Ek, Mattis, Pete Ivers Tango på radio Lux, Torekoven og Lindemann.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE