Ekskursjoner og tilleggskurser i inn-/utland.

Bildet er tatt ved tårnet på Rygge i 1963 når Konverteringskurs 1/62 for Samband/radartekniske offiserer var på ekskursjon der. De fire tekniske offiserene fra K&V-Systemet er fra venstre: Nr.3-Lt. Okstad, Kåre, Randaberg , nr 5 Lt. Ellevseth Odd W., Gråkallen, Nr6 Olav Farbrott nr. 9-Berntsen, Olav, Nr 10 Grønvoll Måkerøy, og ytterst til høyre Lt. Skrautvol, Ola. I første rekke nr. 1 fra høyre: Lt. Grønvold, Samb.skv. Gardermoen.

Bildet fra utdanning i USA midt på 50-tallet viser etter det jeg kan tolke Lutvann-folk (radar?) - (kapt: Ivar Ladegaard var teknisk sjef på L.st. Vardø en periode tidlig/midt på 60-tallet).

Natomøte på Andøya. Her er medlemmene av Nato gruppen Eurolog CE-BD&R WP ute på en liten fisketur i pausen fra det anstrengende møtet.

Bilder fra diverse ekskursjoner og tillegskurser i forbindelse med utdannelsen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.10 | 21:21

Jeg gikk på 3/68, samme kull som Bjurgren, men på NIKE Radar. Det var tider som man ikke glemmer så lett. Mest gode minner! Crowd funding av siten er løsnining

...
07.09 | 10:53

Jeg minnes LBSR som en flott arbeidsplass med artige kollegaer. Noen pekte seg ut. Dagfin Ek, Mattis, Pete Ivers Tango på radio Lux, Torekoven og Lindemann.

...
07.04 | 18:34

Hei Wærner. Lenge sien jeg var på Sørreisa. Har du noen andre navn fra det spesialistkurs du gikk på, eller aller best noen fotografier.

...
07.04 | 08:37

Gikk på siste speskurset i 57. Ble spesialist på radiolinje. Havnet i Harstad. Er nå tilbake i Harstad etter 15 år i Sørreisa.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE